Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

OFFICIEEL: Ajax betaalt 31,25 miljoen euro voor Steven Bergwijn

Steven Bergwijn is gepresenteerd als recordaankoop bij Ajax. De Amsterdammers betalen ruim dertig miljoen euro voor de aanvaller aan Tottenham Hotspur.

Volgens De Telegraaf slaagden maar weinig ‘PSV’ers’ echt in Amsterdam. De eerste PSV’er die de overstap maakte naar Ajax was Utrechter Gert Bals en dat bleek direct de meest succesrijke te zijn geweest. Bals werd maar liefst vier keer kampioen in Amsterdam. Daarentegen boekten spelers als onder andere Peter Hoekstra, John Veldman, Jaap Stam, Kenneth Perez, Dennis Rommedahl, Richiedley Bazoer, Rob Wielaert niet of nauwelijks succes in Amsterdam.

Klaas-Jan Huntelaar pakte in zijn tweede periode bij Ajax nog wel twee landstitels en ook André Ooijer vierde in de herfst van zijn carrière nog een paar kampioenschappen in Amsterdam, nadat hij al vier titels had gewonnen bij PSV. Ook spelers als Siem de Jong, Zakaria Labyad en Remco Pasveer pakten wel een kampioenschap in Amsterdam, maar over het algemeen genomen lieten de meeste ‘PSV’ers’ geen onuitwisbare indruk achter. Voor Bergwijn wacht in Amsterdam dan ook een schone taak om zich wel positief in de geschiedenisboeken te schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *