Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘United weigert transferverzoek van Ronaldo om te vertrekken’

Cristiano Ronaldo wil graag vertrekken bij Manchester United maar daar wil de club niet aan meewerken. Ze zullen zijn transferverzoek dan ook niet inwilligen.

De Portugees ziet het na een toch al dramatisch seizoen niet zitten om in de Europa League te gaan voetballen. Hij speelt al zo’n twintig jaar in de Champions League en is vastberaden om die reeks door te trekken in de laatste jaren van zijn carrière.

Manchester United wil daar echter niets van weten. De Engelse topclub, inclusief manager Erik ten Hag, heeft de doelpuntenmachine met rood omcirkeld voor komend seizoen. Ronaldo was vorig seizoen een van de weinige smaakmakers op Old Trafford en de clubleiding denkt het zich niet te kunnen permitteren om hem deze transferwindow te laten gaan.

United en de 37-jarige Ronaldo dreigen daarom lijnrecht tegenover elkaar te worden gezet. De aanvaller is vooralsnog niet enthousiast over het aankoopbeleid van de club, maar de leiding hoopt hem deze zomer te overtuigen. Spelers als Frenkie de Jong (FC Barcelona), Lisandro Martínez (Ajax) en Tyrell Malacia (Feyenoord) moeten United van nieuw elan voorzien. Ten Hag hoopt de deals voor 8 juli af te ronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *