Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord gaat miljoenen uitgeven aan Ghanese aanvaller’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op de Ghanese aanvaller Bernard Tekeptey. Hier maakt het medium Ghanasoccernet.com melding van. De Rotterdammers zouden met zijn club Ludogorets Razgrad in onderhandeling zijn over een transfer.

De 24-jarige international van Ghana kan voorin op alle posities uit de voeten, maar hij staat vooral bekend als flankspeler. Naar verluidt ziet de Rotterdamse club hem vooral als mogelijke opvolger van Luis Sinisterra.

Er is een reële kans dat Feyenoord deze zomer Sinisterra kwijtraakt. Op dit moment is het nog relatief rustig rond de Colombiaanse aanvaller, maar Olympique Marseille en andere clubs hebben hem al enige tijd in het vizier. Feyenoord houdt er dan ook rekening mee dat er op elk moment beweging kan ontstaan.

Tekpetey heeft een goed seizoen achter de rug. De 24-jarige aanvaller leidde Ludogorets naar de Bulgaarse titel en daarmee ook de kwalificatiefase voor de Champions League. Zelf produceerde hij tien goals en acht assists in 24 wedstrijden.

Feyenoord moet wel een serieuze afkoopsom aftikken om Tekpetey binnen te halen. De vraagprijs zou zo’n vier miljoen euro betreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *