Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

OFFICIEEL: Andre Onana tekent bij nieuwe club

Andre Onana verlaat Ajax definitief voor een avontuur bij de Italiaanse grootmacht Internazionale. De transfer hing al een half jaar in de lucht maar is nu dus definitief gemaakt. Ze betalen geen cent voor hem. Hij is transfervrij.

In Milaan ligt een vierjarig contract klaar voor Onana, die Ajax anderhalf jaar kopzorgen heeft bezorgd. In februari 2021 werd hij geschorst voor het gebruik van het verboden middel furosemide. Daarna wist toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars geen akkoord met hem te bereiken over een nieuw contract, keerde Onana door de blessure Remko Pasveer terug onder de lat, keepte hij ondermaats en lag hij overhoop met de achterban van Ajax. In de aanloop naar de verloren bekerfinale tegen PSV verloor Onana zijn basisplaats weer aan Maarten Stekelenburg.

‘Ik verlaat de club met de voldoening dat ik altijd alles heb gegeven voor Ajax, van de eerste tot de laatste dag’, liet Onana onlangs weten in een afscheidsstatement. ‘We hebben pijn geleden en gehuild, maar we hebben ook gelachen en magische momenten gevierd. Ik zal jullie niet langer in vervoering kunnen brengen met mijn reddingen, maar mijn hart zal altijd bij Ajax blijven.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *