Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Dirk Kuyt haalt talentvolle spits op bij Feyenoord

ADO Den Haag heeft zich versterkt met de 20-jarige spits Abdelouafi Belarbi. Hij komt over van Feyenoord en tekent een contract voor twee seizoenen.

Belarbi zegt op de clubsite van ADO toe te zijn aan deze uitdaging. “Na meerdere seizoenen bij Feyenoord kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging. ADO Den Haag heeft als club laten zien dat ze jeugdig talent de kans geven en het is daarom ook een bewuste keuze geweest om hier te tekenen. Ik kijk ernaar uit om in de Keuken Kampioen Divisie te mogen spelen, zeker voor een club als ADO Den Haag waar de ambities duidelijk zijn!”

Ook technisch directeur Daryl Janmaat ziet een mooie toekomst weggelegd voor Belarbi. “Met Belarbi halen we een jeugdig talent in huis die op meerdere posities voorin prima uit de voeten kan. Dat heeft hij niet alleen laten zien bij de verschillende jeugdelftallen bij Feyenoord maar ook bij de vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB. Wij zijn blij dat jeugdig talent kiest voor ADO Den Haag om zich verder te kunnen ontwikkelen en wij zullen er ook alles aan doen om daarin te ondersteunen. Hopelijk gaat Belarbi bij ADO Den Haag een mooie toekomst tegemoet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *