Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Van Nistelrooy looft aankoop: ‘Dit wil je binnen halen’

Ruud van Nistelrooy de nieuwe trainer van PSV is erg in zijn nopjes met de nieuwe doelman Walter Benitez. De 29-jarige Argentijn werd deze week transfervrij overgenomen van het Franse Nice en lijkt een schot in de roos te zijn.

“Het is een zeer volwassen, professionele en open keeper. Hij legt makkelijk contact met medespelers en de staf. Een genot om mee samen te werken. Ook met de mensen om zich heen is hij altijd bezig met presteren en proberen om dingen beter te doen. Dat is wat je binnen wilt halen”, vertelt Van Nistelrooy in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De doelman kon ook naar Paris Saint-Germain, waar hij zou fungeren als reservedoelman. Hij wilde liever de eerste man worden in het Philips Stadion.

“Bij de communicatie die we voor zijn transfer hadden, bleek dat PSV ook in Argentinië aantrekkingskracht heeft. In mijn gesprek met hem merkte ik dat hij de club ook geweldig vond. Hij kon naar hoger aangeschreven competities, maar kiest voor een topclub in Nederland. Dat is een bewuste keuze. Hij wist wat hij wilde en staat volledig achter die keuze”, aldus Van Nistelrooy, die hoopt dat hij begin juli meer nieuwelingen kan inzetten.

“Bij de namen die we hadden besproken, hebben we ingezet op het allerhoogste”, vertelt de oefenmeester, die sowieso nog een spits wil aantrekken. “John de Jong en Jan Vennegoor en alle scouts hebben dingen prima op orde. We hebben nog een aantal profielen die we graag willen toevoegen en het zou mooi zijn als er daar een aantal van vallen, voor het trainingskamp. Dan krijgt het team echt vorm, omdat ook de internationals erbij komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *