Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Frenkie de Jong kan koffers alvast pakken’

Het ziet ernaar uit dat Frenkie de Jong deze zomer een mooie transfer zal gaan maken. Zijn club FC Barcelona en Manchester United naderen namelijk een akkoord. De gesprekken zouden zijn aanbeland in de laatste fase. Hier maakt het medium GOAL melding van.

Sinds Erik ten Hag gepresenteerd is als nieuws trainer van de Engelse club ging de naam van de middenvelder al rond. Het lijkt inmiddels een kwestie van tijd voor de partijen elkaar daadwerkelijk gevonden hebben. De Jong heeft in Camp Nou te maken met serieuze concurrentie van Sergio Busquets en de toptalenten Gavi en Pedri. Hij is onder Xavi niet onomstreden en de Catalaanse club kan bij een verkoop van de Nederlander zelf ook toeslaan op de transfermarkt. Daarom zet Barça niet alles op alles om hem binnenboord te houden.

United zou inmiddels een bod hebben gedaan van tachtig miljoen euro, inclusief bonussen. Barcelona zette in eerste instantie in op vijf miljoen euro extra. Het gat tussen vraag en aanbod is inmiddels zo klein, dat de deal niet meer afgeketst lijkt te worden. Dat is niet alleen goed nieuws voor Ten Hag, maar ook voor CEO Richard Arnold. De bestuurder kreeg de afgelopen dagen de nodige kritiek te verduren, omdat de nieuwe trainer nog altijd wachtte op de eerste versterking. Gaat deze deal door, dan heeft de beleidsbepaler ook wat ademruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *