Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Chelsea mengt zich in de strijd om Ajax-flitser Antony’

Chelsea wil Manchester United aftroeven in de strijd om de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Hier maakt het Engelse medium 90min melding van. Wel zullen ze de absolute hoofdprijs voor hem moeten betalen. Ajax wil zón tachtig miljoen euro vangen voor haar blikvanger.

Erik ten Hag ziet de Braziliaanse aanvaller als mogelijke aanwinst voor Manchester United. Onlangs bracht diens management een bezoek aan Engeland, maar ook Chelsea zou in die periode een gesprek hebben gevoerd met de afvaardiging van Antony. De club van Hakim Ziyech heeft eveneens een oogje op de Ajacied.

Chelsea maakt zich op voor een boeiende transferzomer. Manager Thomas Tuchel wil de selectie deze zomer graag versterken in aanvallend opzicht en dankzij de overname is er weer geld beschikbaar op Stamford Bridge. De 22-jarige Antony zou serieus worden gemonitord als nieuwe aanwinst.

Een transfer van Antony naar Chelsea zou dramatisch nieuws betekenen voor Ten Hag. De van Ajax afkomstige trainer heeft nog altijd geen nieuwe spelers naar Manchester United gehaald, maar volgens Football365 staat Antony in de topdrie van gewenste aankopen voor komend seizoen. Gezichtsverlies dreigt derhalve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *