Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord klopt bij Mallorca aan voor begaafde spelverdeler’

Feyenoord heeft bij de Spaanse club Real Mallorca een aanbieding neergelegd voor de 21-jarige spelverdeler Kang-In Lee. Hier maakt het Spaanse medium Marca melding van. Hij wordt al bijna een aar gelinkt aan onder meer Feyenoord, mede doordat directeur Frank Arnesen bijzonder gecharmeerd van hem zou zijn.

Probleem is wel dat Kang-In nog tot medio 2025 vastligt op het Spaanse feesteiland. Hij kwam in 2021 transfervrij over van Valencia CF, waar de technisch begaafde spelverdeler op een zijspoor was beland. Mallorca zou nu maar liefst zes miljoen euro willen vangen; dat gaat Feyenoord sowieso niet betalen.

Voor Mallorca staat zin teller sindsdien op 25 La Liga-wedstrijden, waarvan tien als invaller (één goal, drie assists). Hij kan het beste uit de voeten als ’10’, maar heeft ook vanaf de flanken zijn waarde reeds bewezen in Spanje. Lee zelf wil best een transfer maken, maar enkel naar een club waar hij gegarandeerd in de basisploeg staat. Anders zouden zijn kansen op een plekje in de WK-selectie van Zuid-Korea slinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *