Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Doelman Walter Benítez krijgt megasalaris bij PSV’

PSV lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de doelman Walter Benítez. Hij komt transfervrije over van het Franse Nice en kan een megasalaris gaan opstrijken in Eindhoven.

Hij gaat namelijk een salaris verdienen dat in de buurt komt van dat van Eran Zahavi en Mario Götze in het afgelopen seizoen; bijna drie miljoen euro per jaar. Zahavi is inmiddels vertrokken en Götze lijkt hard op weg naar Eintracht Frankfurt. Daardoor kwam er genoeg ruimte in het salarishuis vrij voor Benítez.

Volgens De Telegraaf is er ‘met verbazing gereageerd’ op het feit dat Benítez voor een relatief kleine competitie als de Eredivisie kiest, maar het belangrijkste motief voor de 29-jarige sluitpost is dat hij zijn nog altijd lege prijzenkast eens wil gaan vullen: dat kan bij PSV, dat altijd meedoet om de prijzen in Nederland.

Eerder gooide PSV een balletje op bij Hendrik Van Crombrugge (RSC Anderlecht), Jasper Cillessen (Valencia) en zelfs Bernd Leno (Arsenal). “Om uiteenlopende redenen zijn zij niet gehaald. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Benítez, een Zuid-Amerikaan die een goede reputatie heeft opgebouwd”, schreef het Eindhovens Dagblad al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *