Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Borussia Dortmund bereid om 38 miljoen te betalen voor Haller’

Borussia Dortmund wil Ajax-spits Sebastien Haller deze zomer overnemen. En daarom pakken ze uit een met een zeer serieus bod op de aanvalsleider van de Amsterdammers. Ze hebben naar verluidt 38 miljoen euro voor hem over.

De Telegraaf bericht: “Hoewel de Amsterdamse clubleiding – na het vertrek van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch – op het standpunt staat in principe niemand meer te willen laten vertrekken, ontving de landskampioen een bod van Borussia Dortmund dat uit bedrijfseconomisch oogpunt nauwelijks kan worden geweigerd. De Duitsers zijn bereid 38 miljoen euro vast en bonussen te betalen voor de Frans Ivoriaanse spits.”

Ajax wil de selectie intact houden, maar heeft voor twee spelers een uitzonderingspositie gemaakt indien er een goed bod op tafel komt: Haller en Edson Álvarez. “Dat waarschijnlijk Dortmund de nieuwe werkgever van Haller wordt, is niet vreemd. De spits scoorde in de Champions League zowel thuis (4-0) als uit (1-3) tegen de Duitsers en zou in het hele toernooi elf keer doel treffen. Vanwege het vertrek van Erling Braut Haaland naar Manchester City kan Dortmund ver gaan om de Ajax-speler binnen te halen”, zo meldt de krant.

Zelf betaalde Ajax 22,5 miljoen euro voor Haller, die dit seizoen met 21 doelpunten topscorer van de Eredivisie werd. Ook maakte hij indruk door elf goals te maken in de Champions League, waarvan tien in de groepsfase. Nu lonkt dus Dortmund als nieuwe club voor de spits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *