Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

AZ legt Zweeds supertalent voor vijf seizoenen vast

AZ heeft een nieuwe aanwinst zo goed als binnen. Het gaat om de Zweed Mayckel Lahdo. Hij zal in Alkmaar een contract voor vijf seizoenen gaan ondertekenen. Dit weet De Telegraaf te melden.

Ze betalen een transfersom van 600.000 euro aan zijn huidige club Hammarby IF. De Zweedse club leidde de aanvaller op en liet hem in 2021 debuteren op het hoogste niveau. In totaal speelde hij 23 wedstrijden voor de hoofdmacht, waarin hij twee doelpunten en twee assists op zijn naam zette. Eerder speelde hij op huurbasis bij IK Frej Taby en satalietclub Hammraby TFF.

Bij AZ zou Lahdo kunnen dienen als opvolger van Zakaria Aboukhlal, die op weg lijkt naar de Franse promovendus Toulouse. De Zweed is in principe een linksbuiten, maar kan ook aan de rechterkant uit de voeten. Naast Jesper Karlsson wordt hij de tweede Zweedse buitenspeler in de selectie van de Alkmaarders.

Lahdo werd eerder al in verband gebracht met andere Nederlandse clubs. In april dook zijn naam voor het eerst op vanwege vermeende interesse van sc Heerenveen en FC Groningen. Ook Feyenoord werd aan hem gelinkt, al was er van serieuze interesse volgens het goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt nooit sprake geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *