Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Luuk de Jong in onderhandeling met club uit Mexico’

Het zou zomaar kunnen dat Luuk de Jong deze zomer de overstap maakt naar de Mexicaanse competitie. Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano zou de spits namelijk in onderhandeling zijn met Deportivo Toluca.

Volgens berichten uit de Mexicaanse media zou de aanvaller ‘persoonlijk toestemming’ hebben gegeven voor onderhandelingen tussen beide clubs. Volgens Romano lopen er gesprekken tussen beide clubs om de hoogte van de transfersom te bepalen. Mochten de clubs tot overeenstemming komen, dan zal ook De Jong zelf nog tot een akkoord moeten komen met Toluca.

De Mexicanen hadden Edinson Cavani bovenaan het lijstje staan, maar de aanvaller wil graag Europees voetbal blijven spelen. Daardoor is De Jong nu de hoogste prioriteit geworden voor Toluca, dat wel flink wat miljoenen moet neertellen voor De Jong. De spits kende een goed seizoen bij Barcelona, waar hij met enkele doelpunten beslissend was. Dat heeft ervoor gezorgd dat Sevilla de aanvaller niet voor een appel en ei wil laten gaan. Bovendien strijkt de spits naar verluidt ook nog eens een jaarsalaris op van vijf miljoen euro. Overigens hoopt PSV de aanvaller ook nog altijd te kunnen strikken voor een terugkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *