Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ibrahim Sangaré voor 37,5 miljoen naar Newcastle United’

Ibrahim Sangaré staat voor een mooie transfer naar de Premier League. Het Engelse Newcastle United zou namelijk bereid zijn om de clausule van 37,5 miljoen euro die in zijn contract staat bij PSV te activeren.

De Magpies, die dankzij een oliesjeik als nieuwe eigenaar plots de Premier League-club met het hoogste transferbudget van allemaal zijn deze zomer, zouden al in contact zijn met PSV, en willen spoedig ook met de vertegenwoordigers van Sangaré om de tafel gaan.

Volgens Sky Sports ligt de voorkeur van Sangaré zelf bij een transfer naar Engeland. Hij zou zijn zinnen gezet hebben op een mooie Premier League-move deze zomer; het Manchester United van Erik ten Hag en ook Chelsea werden genoemd, maar het ambitieuze Newcastle wil dus snel door gaan pakken.

Het Eindhovens Dagblad meldde een tijdje terug al dat er in het contract van Sangaré is opgenomen dat hij enkel mag vertrekken als een club minstens 37.5 miljoen euro voor hem op tafel legt. De 24-jarige controleur kwam in september 2020 nog voor een kleine zeven miljoen euro over van Toulouse FC uit Frankrijk.

Sangaré ligt nog tot medio 2025 vast bij PSV, directeur John de Jong zei al eens dat hij er ‘alles aan gaat doen om Sangaré en ook Gakpo voor de club te behouden deze zomer’. Als Newcastle de ontsnappingsclausule wil gaan gebruiken, staan de Brabanders echter kansloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *