Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax lacht bod van 45 miljoen op Antony weg’

Manchester United heeft een bod bij Ajax uitgebracht op vleugelflitser Antony. Dit weet de journalist Jorge Nicola te melden. Het zou gaan om een bedrag van 45 miljoen euro. De Amsterdammers hebben dit met verbijstering ontvangen. Ze vinden namelijk dat de Braziliaanse smaakmaker veel meer waard is.

Patrick Kluivert vertelde onlangs over de hoofdrolspeler in dit verhaal: “Antony is een echte Ajax-aanvaller. Zijn baltechniek, de snelheid, de brutaliteit in zijn vaak beslissende acties: zo zien we het graag in Amsterdam. Of er nou twee of drie man in zijn rug staan, hij eist de bal op en is meteen dreigend. Hij zal zich nooit verschuilen. Ik denk dat het niet lang zal duren voordat Antony de stap naar een buitenlandse topclub gaat maken.” Kiki Musampa was het roerend met hem eens: “Antony is voor mij de speler van het seizoen. Ik houd van de bravoure in zijn spel. Hij wil niet alleen winnen, maar óók het publiek entertainen.”

Volgens de Braziliaanse tak van het medium GOAL zet men in de ArenA in op een transfersom van minimaal zestig miljoen euro. Dat komt ook beter overeen met zijn (door onderzoeksbureau CIES) geschatte marktwaarde van 58 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *