Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV haalt vervanger van Cody Gakpo uit Portugal’

PSV heeft de opvolger van Cody Gakpo in het vizier. Het gaat om de negentienjarige Joelson Fernandes, die onder contract staat bij Sporting Portugal maar momenteel wordt verhuurd aan het Zwitserse FC Basel. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De Eindhovenaren scouten naar verluidt al mogelijke vervangers voor Gakpo, van wie de kans aanwezig is dat hij deze zomer vertrekt bij PSV. De naam van Fernandes is nadrukkelijk naar boven gekomen, aldus VI en ED. De Portugees, met roots in Guinee-Bissau, doorliep de jeugdopleiding van Sporting en vertrok vorige zomer op huurbasis naar Basel. In Zwitserland kwam Fernandes in 23 optredens niet tot scoren.

In principe loopt het huurcontract van Fernandes bij Basel door tot de zomer van 2023, terwijl de Zwitsers ook een optie tot koop bedingen. PSV hoopt desondanks zaken te kunnen doen. De Eindhovenaren houden behalve met een vertrek van Gakpo ook rekening met een exit van Bruma. Bruma mag vertrekken en staat op de radar bij enkele Turkse clubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *