Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Manchester United wil Denzel Dumfries halen’

Denzel Dumfries speelt pas een seizoen voor Inetr Milan maar zijn ster is rijzende. Zo zijn de twee grootmachten Manchester United en Bayern Munchen nu voor hem in de markt gekomen. Een nieuwe transfer lonkt voor de sterke vleugelverdediger.

Met dat nieuws komt Calciomercato naar buiten, dat bericht dat beide clubs nog geen officieel bod hebben neergelegd bij Inter. Bayern, dat eerder al Noussair Mazraoui transfervrij vastlegde, wil graag nog een back aan de selectie toevoegen. Dumfries zou dan samen met de voormalig Ajax-verdediger moeten strijden om een basisplaats.

Bij Manchester United wil Erik ten Hag de selectie flink wat nieuw impulsen geven, waarbij de vernieuwing van de achterhoede de grootste prioriteit heeft. Daarbij zou ook Dumfries in beeld gekomen zijn, die met zijn fysiek en energie veel kan toevoegen aan het pressing-spel dat Ten Hag graag wil spelen. Het is echter nog maar de vraag of de Oranje-international open staat voor een transfer. Dumfries is een vaste waarde bij de Italiaanse topclub en heeft bovendien nog een contract voor drie jaar bij Inter. Bayern en United zullen dan ook een flinke transfersom op tafel moeten leggen voor de rechtsback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *