Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Excelsior hoopt op mooie deals met Feyenoord

Excelsior wist zich via de Play-Offs te plaatsen voor de Eredivisie. En om daar te overleven is er natuurlijk kwaliteit nodig. Ze hopen dan ook op een vernieuwde samenwerking met stadsgenoot Feyenoord. Zo was huurling Marouan Azarkan het afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij de Kralingers.

Technisch directeur Nick Kersten wil zich op verschillende posities versterken. “Maar ik denk dat de focus op de voorhoede komt te liggen, omdat Marouan Azarken en Kenzo Goudmijn heel erg belangrijk zijn geweest in het afgelopen seizoen. We zijn ook met deze spelers in gesprek om hen binnenboord te houden”, zo vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Excelsior weet dat smaakmakers Thijs Dallinga en Mats Wieffer zomaar eens kunnen vertrekken. “Er is veel interesse”, erkent Kersten meteen. “We willen hen dolgraag behouden. We zijn erg tevreden over deze selectie. Dallinga en Wieffer hebben dit succes ook bewerkstelligd, maar de realiteit is dat deze jongens dusdanig goed zijn dat zij een stap hogerop willen maken.”

De promotie heeft uiteraard grote gevolgen voor de aanpak van Kersten. “Natuurlijk zit er een niveauverschil van de spelers die op deze lijst staan. Die lijst is eigenlijk wel hetzelfde, maar er staat bij of een speler alleen haalbaar is voor de Eredivisie of ook de Eerste Divisie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *