Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Jonge PSV-aanvaller ‘rekent’ op trainer Ruud van Nistelrooy

PSV-talent Johan Bakayoko hoopt onder Ruud van Nistelrooy een nieuwe stap te maken in zijn ontwikkeling. Hij maakte dit seizoen vijftien doelpunten en gaf elf assist in de Keuken Kampioen Divisie.

Die doorbraak heeft hij, naast zijn eigen ontwikkeling, te danken aan Van Nistelrooy. “Ruud van Nistelrooy heeft me naar de O19 en naar Jong PSV gehaald en nu neemt mij me mee naar het eerste. Dit wordt mijn vierde seizoen met hem”, stelt de aanvaller in La Denière Heure.

Het talent weet al waar hij volgend jaar speelt. “Ik ga zeker naar PSV 1. Van Nistelrooy heeft me verteld dat ik moet gaan concurreren met de andere spelers op mijn positie. Dat wordt niet makkelijk, maar dat is ook normaal bij zo’n grote club.”

De Belgische aanvaller kreeg voor zijn sterke seizoen al een prijs uit de handen van bondscoach Louis van Gaal. “Dat was buitengewoon, om hem te ontmoeten. Iedereen die verstand van voetbal heeft, weet wat voor geweldige coach hij is. Zijn aanwezigheid en de woorden die hij tegen me sprak, dat raakte me. Tot dusver heb ik altijd grote trainers mogen ontmoeten: geen idee waarom, maar het lijkt me een goed teken, haha.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *