Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Marc Overmars weigert te betalen voor PSV-trainer’

Mark van Bommel hoopt dat Jurgen Dirkx komend seizoen deel uitmaakt van de technisch staf van Royal Antwerp. Of dit er van komt is nog maar de vraag. Een akkoord met zijn club PSV ligt er nog niet.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat beide clubs nog niet tot een akkoord zijn gekomen over een afkoopsom. Naar verluidt wil PSV een jaarsalaris ontvangen voor de overstap van Dirkx, die zelf wel oren heeft naar de functie van assistent-trainer onder Van Bommel. Technisch directeur Marc Overmars heeft het geld echter nog niet overgemaakt naar Eindhoven, waardoor de deal op losse schroeven staat.

Wil Antwerp niet betalen, dan schrijft het Brabants medium dat Dirkx zelf water bij de wijn zal moeten doen. Toch zou een overstap van de PSV-jeugdtrainer opmerkelijk zijn, gezien Dirkx naar verluidt bij meerdere bronnen binnen de club heeft aangegeven nooit meer met Van Bommel te willen samenwerken na het ontslag in 2019. Eerder werd al bekend dat Andries Ulderink en John Stegeman wel deel gaan uitmaken van de nieuwe technische staf van Antwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *