Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Ajax legt jonge aanvaller voor drie seizoenen vast

Ajax heeft de talentvolle aanvaller Jaydon Banel een contract tot medio 2025 gegeven. Hij speelt in de onder 18 van de Amsterdammers en maakt daar de nodige indruk. Volgend seizoen mag hij zich gaan bewijzen bij Jong Ajax.

In 2012 maakte Banel de overstap van amateurclub Zeeburgia naar Ajax, waar hij meerdere jeugdelftallen doorliep. De talentvolle aanvaller liet op de clubwebsite van Ajax weten dan ook erg blij te zijn met zijn nieuwe contract en was eveneens blij dat zijn familie erbij aanwezig was. “Vanmorgen had ik een beetje knikkende knieën, maar gelukkig heb ik goed geslapen vannacht. Mijn familie keek uit naar dit moment.”

Banel vindt zijn nieuwe contract een mooi begin van een succesvolle toekomst. “Al die jaren waarin ik hier al rond loop hebben mij gevormd als speler.” De aanvaller, die volgend seizoen instroomt bij Jong Ajax, heeft dan ook een duidelijk doel voor ogen voor de komende jaren. “Daar wil ik basisspeler worden en mijn stempel gaan drukken. Van daaruit wil ik naar het eerste toe werken. Ik kijk op naar Neymar en Ronaldinho. Dat zijn spelers die op dezelfde positie functioneren. Zo wil ik ook spelen. Ik ben echt gecharmeerd van hun spel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *