Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Luis Sinisterra naar Olympique Marseille’

Olympique Marseille wil deze zomer haar selectie en boost geven met de komst van Luis Sinisterra. Dit weet het medium Footmercato te melden. Bamba Dieng staat op het punt om te vertrekken uit bij de Ligue 1-ploeg en ook de toekomst van oud-Ajax-speler Arek Milik is onzeker. Daardoor heeft Marseille vers bloed nodig in de aanval.

Marseille ziet in Nederland overigens meer opties voor de aanval. Vitesse-spits Loïs Openda zou ook hoog op de verlanglijst staan. De oud-speler van Club Brugge lijkt sowieso een goedkopere optie dan de ster van Feyenoord.

Sinisterra lijkt ook zonder de interesse van Marseille bezig aan zijn laatste weken bij Feyenooord. Verschillende Italiaanse verenigingen hebben interesse in de buitenspeler, terwijl vanuit Duitsland Bayer Leverkusen de afgelopen weken concreet in beeld is.

De international van Colombia, die voor twee miljoen euro naar De Kuip kwam, ligt nog tot medio 2024 vast bij Feyenoord. Het ziet er niet naar uit dat Sinisterra die verbintenis gaat verlengen, waardoor Feyenoord aankomende zomer de beste zaken lijkt te kunnen doen. Sinisterra noteert een transferwaarde van 18 miljoen euro, waardoor Feyenoord sowieso een lekkere winst tegemoet kan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *