Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax wil Flekken, Koopmeiners en Bergwijn halen’

Ajax wil deze zomer uitpakken met de komst van drie Oranje-internationals. Mark Flekken moet de eerste doelman gaan worden van de Amsterdammers. Dit weet De Telegraaf vandaag te melden. De 28-jarige staat momenteel onder contract bij SC Freiburg en groeit daar uit zijn jasje.

Daarnaast willen de Amsterdammers ook kijken of de komst van Teun Koopmeiners en Steven Bergwijn komende zomer haalbaar is. Koopmeiners wordt gezien als interessante optie voor het middenveld en stond in zijn tijd bij AZ al op het verlanglijstje van oud-technisch directeur Marc Overmars.

Tevens wil Ajax opnieuw een poging wagen om Bergwijn los te weken bij Tottenham Hotspur. Eerdere pogingen hadden geen succes, maar mogelijk laat Spurs-manager Antiono Conte komende zomer wel meer ruimte om Bergwijn te laten gaan. De vleugelaanvaller kon ook in de tweede seizoenshelft niet rekenen op een basisplaats, waardoor een zomerse transfer een logische optie lijkt. Zeker met het WK in het verschiet zal Bergwijn het noodzakelijk vinden om wekelijks te spelen, iets wat bondscoach Louis van Gaal ook van harte toejuicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *