Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax blij met vertrek van doelman Andre Onana’

Andre Onana zet zijn loopbaan voort bij het Italiaanse Internazionale. De sluitpost komt transferbrij over van Ajax en volgens columnist Nico Dijkshoorn zullen de Amsterdammers blij zijn met zijn vertrek. Die denkt dat ze met hem een kat in de zak hebben gekocht.

In Voetbal International schrijft hij: “Nooit zal een club zoveel spijt hebben gehad van getoonde interesse. Hoe moet dat voelen voor de bestuurders in Milan? Op de achtergrond, tijdens Onana zijn zwangerschapsverlof, is er op Italiaanse wijze onderhandeld over een transfer. Een buitenkansje. Lekker uitgerust en gratis de deur uit bij Ajax. Zoals het er nu uitziet heeft Inter een Betamax-videorecorder gekocht vlak voordat VHS standaard werd. Inter is als een vakjury die tijdens het songfestival voor een liedje van Duitsland kiest en daarna heel Europa en Australië ziet tele-voten voor een land vol schuilkelders en mandolines.”

“Onana betekent voortaan kat in de zak”, vindt Dijkshoorn. “De grote vraag is nu: hoe ga je daar mee om? Iedereen in Italië heeft kunnen zien dat Onana tijdens de schorsing is veranderd in iemand waarvan alleen het ego zestig kilo is aangekomen. Onana zijn talent om katachtig ballen uit een onmogelijke hoek te ranselen weegt op dit moment precies 6 gram.”

Hij denkt dat men in de Johan Cruijff ArenA maar wat blij is: “Hoe ga je daar als grote club mee om? Waag je de gok? Ga je een keeper presenteren aan de fans die niet alleen in het afgelopen jaar maar ook in alle jaren daarvoor heeft bewezen dat hij op de belangrijke momenten alleen maar met zichzelf bezig is? Bij Ajax deden ze een paar maanden alsof ze het schandalig vonden, de weigering van Kamp Onana om geen contract te tekenen, maar ik vermoed dat in de kleedkamer ondertussen de Hokie Pokie werd gedanst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *