Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Bayern betaalt 19,5 miljoen euro voor Ryan Gravenberch’

Bayern Munchen heeft het bod op Ryan Gravenberch richting Ajax verhoogd. Ze zijn nu bereid om 19,5 miljoen euro vast te betalen en daarbij 5,5 miljoen euro aan bonussen. Ook is er een doorverkooppercentage van 7,5 procent voorgesteld. Dit weet De Telegraaf te melden.

Gravenberch zou op hoofdlijnen akkoord zijn met Bayern, waardoor het wachten is op een akkoord tussen de clubs. In Zuid-Duitsland ligt een contract voor vijf seizoenen klaar, terwijl de middenvelder bijna tien miljoen euro bruto per jaar kan verdienen.

Transferexpert Fabrizio Romano kwam dinsdag al naar buiten met nieuws over Gravenberch. De Italiaanse journalist repte over een transfersom van 25 miljoen euro. De Telegraaf brengt woensdagochtend de details.

Bayern rondde diezelfde dinsdag de overgang van Mazraoui af. “Ik ben blij dat ik naar een van de grootste clubs in Europa ga. Bayern is voor de tiende keer op rij kampioen van Duitsland geworden en behoort ook volgend seizoen tot de kanshebbers om de Champions League te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste prijzen kan winnen”, zei de 24-jarige rechtervleugelverdediger bij zijn presentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *