Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV wil langer door met Erick Gutiérrez’

PSV wil snel om de tafel met de Mexicaanse middenvelder Erick Gutiérrez om zijn contract te verlengen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij kende een uitstekend seizoen in Eindhoven, nadat hij in eerste instantie niet voor een basisplek in aanmerking kwam.

Door blessureleed bij andere spelers kreeg de Mexicaan in november de kans van trainer Roger Schmidt. Sindsdien ontpopte Guti zich tot een belangrijke pion op het middenveld van de Eindhovenaren. De middenvelder scoorde ook in de bekerfinale tegen Ajax, waarmee hij zijn waarde nog maar eens onderstreepte.

Het huidige contract van de middenvelder loopt nog tot medio 2023, waardoor PSV of de middenvelder moet verkopen of een nieuw voorstel moest doen. Dat laatste hebben de Eindhovenaren nu gedaan in de hoop dat de Mexicaan wil bijtekenen. Guti kan echter ook rekenen op interesse van Benfica. Schmidt zou de spelmaker graag willen meenemen naar Portugal. Eerder liet Gutiérrez al doorschemeren dat speeltijd een belangrijke factor is met het oog op het aankomende WK in Qatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *