Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord-prestatie staat gelijk aan die van Ajax in 2019’

Analist Ibrahim Afellay is onder de indruk van de prestaties van Feyenoord dit seizoen. Hij vergelijkt deze zelfs met Ajax dat in 2019 bijna de finale van de Champions League haalde.

Aan tafel bij Studio Voetbal laat Affelay weten onder de indruk te zijn van de prestaties van de ploeg van trainer Arne Slot. “Er wordt soms lacherig gedaan over de Conference League, maar ik vind de prestatie van Feyenoord net zo knap als de prestatie van Ajax in 2019, toen ze bijna de finale van de Champions League haalden.” De analist prijst dan ook het werk dat Slot heeft geleverd vanaf het begin van het seizoen. “Als je terugdenkt aan die wedstrijd tegen Drita en dan bedenkt dat Feyenoord nu in de finale staat, dat is een ongekende prestatie. Als je het in zo’n korte tijd op de rails krijgt, dan is dat bewonderenswaardig.”

Affelay denkt dan ook dat Feyenoord een goede kans maakt om te winnen van de Italianen, die volgens de voormalig PSV-speler niet meer zo goed zijn als vroeger. “Roma loert op die breedtepasses en wacht op fouten. Mourinho weet als geen ander hoe je finales moet spelen, maar Arne Slot is ook een trainer die resultaatgericht kan spelen. Wat aanvallend voetbal betreft heeft Slot een streepje voor. Feyenoord maakt een serieuze kans om te winnen. Dit is toch niet het AS Roma uit de tijd van Totti?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *