Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Paul Pogba keert na zes jaar terug bij Juventus’

Paul Pogba lijkt deze zomer terug te keren bij Juventus. De club die hij zes jaar geleden verliet voor Manchester United. Hier maken Italiaanse media melding van. De middenvelder zou mondeling akkoord zijn.

Het was al duidelijk dat Erik ten Hag op Old Trafford niet zou gaan samenwerken met Pogba. De Franse international werd in verband gebracht met onder meer Paris Saint-Germain, Real Madrid en zelfs Manchester City, maar de keuze is gevallen op Juventus. Het wordt zijn tweede periode bij La Vecchia Signora, die hem in 2012 transfervrij overnam van United om hem vier jaar later voor ruim honderd miljoen euro weer te verkopen aan de Premier League-grootmacht.

Pogba benaderde op Old Trafford echter zelden zijn vorm uit Turijn, waardoor er na zes seizoenen een einde komt aan zijn tijd bij United. Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport tekent hij een contract voor drie jaar bij Juventus, ter waarde van 7,5 miljoen euro per seizoen. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot tien miljoen. Het is beduidend minder dan hij in Engeland verdient, al zijn de belastingregels wel gunstiger in Italië. Zijn liefde voor Juve gaf echter de doorslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *