Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax moet meer dan 60 miljoen betalen voor Cody Gakpo’

PSV is niet bereid om haar beste spelers te verkopen aan de grote rivaal Ajax. Dat claimt de aftredend directeur Toon Gerbrands. Ook al zouden de Amsterdammers met een bod van 60 miljoen euro voor Cody Gakpo komen dan zal de club die weigeren.

In de Skiete Willy Podcast vertelt de beleidsbepaler: “Nee blijft ook een antwoord.” Journalist Marco Timmer van Voetbal International legt Gerbrands de volgende vraag voor: “Dus als ik het goed begrijp, zouden jullie een bod van 60 miljoen van Ajax op Gakpo weigeren?”

“Dat weet ik wel zeker, ja”, claimt de scheidend algemeen directeur. “Ik ga er niet meer over, maar als dat de marktwerking is, dan komen er ook andere clubs.” Hij geeft een voorbeeld: “Bergwijn heeft bijvoorbeeld een tijdje gespeeld, maar toen hebben we gezegd dat hij niet naar Ajax mocht. Dat ging om heel veel geld, maar dan zeggen we gewoon ‘nee’. En dat bestaat ook.”

Gakpo liet zich onlangs uit over zijn toekomst: “Er kan van alles gebeuren deze zomer. Ik ga nu rustig alle opties naast elkaar leggen en kijken wat het beste is voor mij. Ook nog een jaar blijven is een optie. Je moet alles overwegen en kijken wat het beste is voor je ontwikkeling. Ook het WK speelt een rol. Het zou zonde zijn als ik ergens naar toe zou gaan, waar ik helemaal niet aan de bak zou komen, waardoor ik het WK zou missen. Dat houd ik wel in mijn achterhoofd. Ik wil lekker blijven spelen om mee te gaan naar het WK.”

Het is ook zeker niet zo dat hij het niet naar zijn zin heeft in het Philips Stadion: “Ik zit vanaf mijn zesde bij PSV. Ik kom hier al zeventien jaar bijna elke dag. PSV is bijna mijn tweede huis. Mijn liefde voor de club weeg ik ook mee in de beslissing die ik uiteindelijk maak.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *