Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Danilo zal Feyenoord geen steek verder brengen’

Danilo maakt deze zomer de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord. De Braziliaanse spits komt transfervrij over en tekent voor vier seizoenen. Een aankoop die volgens journalist Valentijn Driessen de Rotterdammers geen steek verder zal brengen.

In een videogesprek van De Telegraaf laat Driessen weten dat de spits het heel aardig deed in zijn periode bij FC Twente, maar denkt hij dat de Braziliaan tekort komt voor Feyenoord. “Hij heeft ook een jaar bij FC Twente gezeten. Toen heeft hij het goed gedaan, het eerste halfjaar. Toen was alles nieuw.” Maar ook aan zijn periode bij Twente stelt de voetbaljournalist een kritische noot. “De meeste goals scoorde hij in de eerste helft van het seizoen. De tweede seizoenshelft hebben we hem bijna niet meer gezien.”

Na zijn terugkeer in Amsterdam kreeg Danilo een kans als tweede spits achter Sébastien Haller, maar dit seizoen kon de Braziliaan geen moment indruk maken. Driessen ziet dan ook geen potentie in Danilo, maar denkt dat Feyenoord-trainer Arne Slot haast wel een plan klaar moet hebben liggen voor de spits. “Ik zie in hem niet een speler die Feyenoord verder gaat brengen, maar misschien zie ik het helemaal verkeerd. Arne Slot denkt er waarschijnlijk anders over, anders laat hij hem niet overkomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *