Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Nieuwe Ajax-shirt uitgelekt: ‘Gouden accenten’ (FOTO)

Het nieuwe shirt van Ajax is uitgelekt. De Amsterdammer zullen volgend seizoen weer met het normale logo op de borst spelen. Daarnaast zijn er verschillende gouden accenten te zien.

Dit seizoen speelde Ajax in een speciale editie van het thuisshirt: het oude logo was weer te bewonderen op het tenue. Dat blijkt nu eenmalig te zijn, want volgend seizoen zien we het huidige logo van Ajax terug op het tricot. Het embleem van de club is in het wit afgebeeld, terwijl het Ajax-logo in het verleden juist regelmatig rood van kleur was op het thuisshirt.

Het valt ook op dat Adidas ervoor gekozen heeft om gouden accenten toe te voegen aan het shirt. Zo bevat de kraag, de omlijning van het logo, de sterren en het Ziggo-logo die kleur. Ook zijn er lichte horizontale strepen te zien op het witte deel van het tenue.

Het nieuwe Ajax-shirt hangt op sommige plekken al in de winkel. Het shirt op onderstaande foto is gespot in Parijs. Naar verluidt presenteren de Amsterdammers over ongeveer een maand het nieuwe shirt. Dat heeft te maken met leveringsproblemen bij Adidas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *