Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord en PSV azen op speler van Udinese’

Feyenoord en PSV houden de situatie rondom Stryger Larsen nauwlettend in de gaten. De speler van Udinese loopt namelijk uit zijn contract en dat maakt hem zeer aantrekkelijk. Hij is international van Denemarken.

Volgens het Italiaanse medium Tutto Udinese, dat de verrichtingen van de Italiaanse club in de gaten houdt, is Stryger Larsen zeer gewild. Naast Feyenoord en PSV wordt ook interesse vanuit de Premier League kenbaar gemaakt. Om welke clubs uit Engeland het gaat, is niet bekend. Ook het Duitse 1. FC Köln zou zijn belangstelling kenbaar hebben gemaakt.

De inmiddels 31-jarige Stryger Larsen heeft al een tijdje geen wedstrijden meer gespeeld bij Udinese. Zeven maanden geleden kwam hij voor de laatste keer in actie toen hij met zijn club op bezoek ging bij Internazionale. De 47-voudig international van Denemarken speelde eerder bij Brøndby IF, FC Nordsjaelland en Austria Wien. Sinds de zomer van 2017 is hij actief bij Udinese.

Het is de vraag hoe serieus de belangstelling van Feyenoord is. De Rotterdammers hebben met Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida twee uitstekende opties voor de rechtsbackpositie. PSV zit wat minder breed op de rechtervleugel. Phillipp Mwene kan op die positie uit de voeten, terwijl Jordan Teze en Mauro Júnior liever elders op het veld te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *