Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax staakt zoektocht naar opvolger van Marc Overmars’

Ajax gaat niet verder zoeken naar een opvolger voor Marc Overmars. De club is momenteel tevreden over hoe Klaas-Jan Huntelaar en Gerrie Hamstra deze vacature invullen.

Na het vertrek van directeur voetbalzaken Marc Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag, werd eerst Jordi Cruijff gepolst. Dat kwam echter niet rond en volgens De Telegraaf is Ajax zo blij met de werkzaamheden van Hamstra en Huntelaar, dat er voorlopig niet verder gezocht zal worden.

Het duo, dat door de ochtendkrant al als ‘H2’ wordt aangeduid, heeft het vertrouwen van de directie en de Raad van Commissarissen gekregen en dat niet beschaamd met de aanstelling van Alfred Schreuder als nieuwe trainer. Mede daardoor zou het gek zijn als er nu nog een nieuwe technische man aangesteld wordt, aangezien die dan moet werken met een trainer die hij niet aanstelde.

Edwin van der Sar gaf eerder al aan dat het best zou kunnen dat Hamstra of Huntelaar in de zomer als nieuwe directeur wordt benoemd. “Als je het goed doet, dan blijf je vaak staan”, waren de woorden van de algemeen directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *