Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax moet tien miljoen euro betalen voor Owen Wijndal’

Owen Wijndal is voor Ajax deze zomer relatief goedkoop op te halen van AZ. Het zou gaan om een som van tien miljoen euro. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

“Ik ben benieuwd of Ajax het durft”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Ajax heeft natuurlijk Daley Blind en haal je dan Owen Wijndal? Ik denk dat Ajax het wel moet doen als Tagliafico weggaat. Hij is voor tien miljoen euro op te halen en daar heb je een uitstekende back voor, een potentiële international.” Ook Juventus is genoemd in relatie tot Wijndal. Volgens Driessen lijkt dat vooral een spel om geïnteresseerde clubs te dwingen om haast te maken.

Ajax kan Wijndal mogelijk aantrekken met de miljoenen voor Ryan Gravenberch. Verweij weet dat er een nieuw bod is uitgebracht. “Bayern München wil nu achttien miljoen vast betalen en 5,5 miljoen euro aan redelijk makkelijke bonussen, dus maximaal 23,5 miljoen euro voor Gravenberch. Daarbij komt dat ze 7,5% doorverkooppercentage aan Ajax willen geven.”

Er is meer beweging rond Gravenberch. “Het allerbelangrijkste is dat het bedrijf van Mino Raiola bereid is om een deel van zijn percentage commissie te verlagen en dat moet uiteindelijk deze deal gaan vlot trekken. Dan heeft Ajax een bedrag van in ieder geval 23,5 miljoen euro en mogelijk nog meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *