Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Bayern en Dortmund vechten om handtekening van Haller’

Bayern Munchen en Borussia Dortmund azen beiden op de handtekening van Sebastien Haller. Hier maakt het medium BILD melding van. Bij Bayern staat Robert Lewandowski voor een vertrek en bij Dortmund zal Erling Haaland vertrekken naar Manchester City.

Dortmund haalde in de persoon van Karim Adeyemi al een nieuwe aanvaller, maar lijkt daarmee niet uitgewinkeld. Bayern moet serieus rekening houden met een vertrek van Lewandowski, die een avontuur buiten Duitsland nog wel ziet zitten. Hij aast naar verluidt op een stap naar Barcelona. Toch is het volgens clubwatcher Christian Falk zeker niet uitgesloten dat Bayern bij een vertrek van de spits naar een grotere naam doorschakelt.

Inmiddels heeft Dortmund de gesprekken geopend met Ajax, dat volgens Sport1 liefst 35 miljoen euro wil hebben voor de topschutter. Haller is bezig aan zijn tweede seizoen in Amsterdam en heeft een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. De ex-speler van AJ Auxerre, FC Utrecht en West Ham United speelde in de Bundesliga al twee jaar bij Eintracht Frankfurt. Haller maakte dit seizoen elf doelpunten in de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *