Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Roger Schmidt feliciteert Ajax met de landstitel

PSV-trainer Roger Schmidt heeft Ajax gefeliciteerd met de 36ste landstitel. De oefenmeester is ondanks de tweede plaats toch tevreden over het seizoen. PSV speelde zelf in het Philips Stadion tegen NEC Nijmegen en stapte met een 3-2 overwinning van het veld. Dat bleek dus niet voldoende om de titelstrijd nog spannend te maken.

“De kans dat we nog kampioen werden, was natuurlijk erg klein. Ik denk dat Ajax kwaliteit heeft laten zien. Mijn felicitaties gaan naar Ajax voor het opnieuw binnenhalen van de titel. Het was voor ons belangrijk om onze laatste thuiswedstrijd te winnen”, aldus Schmidt bij ESPN.

Schmidt kijkt terug op een goed seizoen met PSV. “We hebben de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker gewonnen. Tot vijf dagen voor het einde van het seizoen konden we nog kampioen worden en dat zegt alles. Naar mijn mening hebben mijn spelers het geweldig gedaan. Het was een lastig seizoen, waarin we veel spelers hebben moeten missen. Dat maakt het niet gemakkelijk, maar we hebben samen karakter getoond. Je weet dat je in Ajax altijd een grote concurrent hebt.”

Deze zomer trekt Schmidt de deur van het Philips Stadion na twee jaar achter zich dicht. De Duitser staat in het nieuwe seizoen voor de groep bij de Portugese topclub Benfica. “Daar ga ik op dit moment nog niet veel over zeggen. Ik heb in januari al de beslissing genomen om deze zomer te vertrekken. Ik ben trots dat we na dat nieuws door zijn gegaan en ons hebben kunnen focussen op de wedstrijden. We hebben er een goed seizoen van gemaakt. Nu zijn we een wedstrijd voor het einde ik ben erg blij met mijn spelers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *