Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Brian Linssen bevestigt Japanse interesse voor hem

Brian Linssen lijkt Feyenoord deze zomer te gaan verlaten. Er is namelijk interesse voor hem vanuit Japan. De 31-jarige aanvaller kan Rotterdam verruilen voor een avontuur bij Urawa Red Diamonds.

“Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn”, aldus een lachende Linssen bij ESPN. “Maar we kunnen niet alles zomaar de wereld in gooien. Het is duidelijk dat er wat speelt. Ik ben met een club in gesprek, maar ik weet oprecht niet of we daar uit gaan komen. Het plaatje moet dan wel 100% kloppen. We weten waar het over gaat en dat is niet naast de deur. Iedereen denkt dat het dan alleen over geld gaat, maar dat is natuurlijk niet zo.”

Linssen mocht woensdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles eindelijk weer eens in de basis beginnen bij Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 0-1 door een doelpunt van Linssen, die eerlijk toegaf dat het duel met GAE weinig prioriteit had. “Overal waar je komt gaat het nog maar over een wedstrijd. Ik zou liegen als ik zeg dat we op de club meer hebben gesproken over Go Ahead Eagles. Dat is logisch. Die wedstrijd leeft enorm bij de club, maar ook daar buiten. Ik denk in heel Nederland.”

Zo lijkt er bij Feyenoord de komende maanden zeker wat te gaan gebeuren in de spitspositie. Terwijl Linssen op de nominatie staat om naar Japan te vertrekken, is het nog steeds de vraag wat er met Cyriel Dessers gaat gebeuren. De Belgische publiekslieveling kan voor vier miljoen euro definitief worden overgenomen van KRC Genk. Daarnaast lijkt Danilo Pereira da Silva onderweg naar Rotterdam. Hij kan deze zomer transfervrij vertrekken bij Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *