Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Tyrell Malacia nadert akkoord met Olympique Lyon’

Tyrell Malacia is in gesprek met de Franse club Olympique Lyon. Manchester United is ook in hem geinteresseerd maar moet nu vrezen. De verdediger van Feyenoord nadert namelijk een akkoord.

Dat meldt de Daily Express. Malacia is op de verlanglijst van Manchester United verschenen nadat Erik ten Hag zijn overstap van Ajax wereldkundig maakte. Ten Hag is al jaren gecharmeerd van de linksback en wil vanaf komend seizoen met hem gaan samenwerken bij de Engelse grootmacht. Ook Peter Bosz wil Malacia echter oppikken.

Zijn Olympique Lyon zit al langere tijd achter Malacia aan. De 22-jarige verdediger heeft zelfs al om de tafel gezeten met de bewindslieden van de Franse middenmoter. Volgens de Engelse krant gaan de gesprekken de goede kant op en komt een akkoord over een transfer steds dichterbij. Malacia wordt gezien als de ideale vervanger van de van Chelsea gehuurde Emerson Palmieri.

Malacia is dit seizoen een van de absolute sterkhouders in de achterhoede van Feyenoord. De linkspoot bereikte afgelopen donderdag nog de finale van de Conference League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *