Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Quinten Timber staat open voor transfer naar PSV

Quinten Timber verruilde afgelopen zomer Ajax voor een avontuur bij FC Utrecht. En mogelijk blijft dit beperkt tot slechts één seizoen. Hij heeft zichzelf namelijk in de kijker gespeeld van PSV en lijkt hier zelf ook open voor te staan.

“Het is altijd leuk om te horen dat andere clubs geïnteresseerd zijn in je”, reageert Timber in gesprek met Voetbal International op de transfergeruchten. “Maar het is vooral de media. Ik probeer me vooral te richten op de play-offs en de wedstrijden die nog gaan komen. Daarna zien we het wel. Ik heb het enorm naar mijn zin bij FC Utrecht, ik ontwikkel me goed.”

Timber is bezig aan een uitstekend seizoen, wat de interesse heeft aangewakkerd. Toch is het niet zo dat zijn koffers al zijn gepakt. “Ik hoef niet per se weg, zeker niet. Je moet altijd nadenken over de stappen die je gaat zetten, waar je nóg beter kan worden. Wat ik zeg: ik kan me hier nog heel goed ontwikkelen. We gaan het wel zien.”

De twintigjarige jeugdinternational kwam afgelopen seizoen alleen bij Jong Ajax aan spelen toe. Omdat een kans deze zomer eveneens uitbleef in Amsterdam, koos hij voor een transfer naar FC Utrecht. Daar speelde hij dit seizoen 29 wedstrijden in de Eredivisie. Timber was tweemaal trefzeker en bereidde vier doelpunten voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *