Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Cambuur wint de strijd van Heerenveen om Andries Noppert’

Andries Noppert verruilt waarschijnlijk GA Eagles deze zomer voor SC Cambuur. Volgens Omrop Fryslân zou hij vandaag nog medisch gekeurd worden. Opvallend want de doelman was ook in gesprek met SC Heerenveen.

De doelman, geboren in Heerenveen, loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Go Ahead Eagles. Bij de Deventer club maakte hij dit seizoen een fantastische indruk, waardoor het niet gek is dat clubs zich bij het management van Noppert hebben gemeld. Cambuur lijkt de strijd om de doelman nu gewonnen te hebben.

Er was voldoende interesse voor Noppert, want hij kon ook gewoon bij Go Ahead blijven en is op gesprek geweest bij Heerenveen. Desondanks kiest hij toch voor de club uit Leeuwarden. Technisch manager Foeke Booy wil bij Omrop Fryslân nog niet al te veel kwijt over de mogelijke komst van de Friese doelman: “Ik kan het bevestigen noch ontkennen. Het loopt nog”, aldus Booy.

De mogelijke komst van Noppert hing al een tijdje in de lucht, aangezien eerste doelman Sonny Stevens lijkt te vertrekken bij de Leeuwarders. Stevens kreeg wel een aanbieding van Cambuur, maar vraag en aanbod bleek daarin te ver uit elkaar te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *