Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Erik ten Hag wil Feyenoorder meenemen naar Old Trafford’

Erik ten Hag staat komende zomer aan het roer bij Manchester United. En hij overweegt om een speler van Feyenoord mee te nemen naar zijn nieuwe club.

Volgens The Sunday Mirror wil Manchester United zich versterken met linkervleugelverdediger Tyrell Malacia. De Feyenoord-smaakmaker (22) zou op Old Trafford de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Luke Shaw. Naar verluidt denkt United voor twintig miljoen pond, zo’n 23,8 miljoen euro, te kunnen toeslaan in De Kuip.

Malacia is bezig aan een voortreffelijk seizoen bij Feyenoord. Met zijn prestaties heeft de drievoudig international van het Nederlands elftal zich in de kijker gespeeld bij verschillende clubs. Recentelijk werd vooral Olympique Lyon genoemd, maar nu zou dus ook Feyenoord in de race zijn.

Naar verluidt wil Malacia deze zomer graag een volgende stap maken. De linksback werd ondanks zijn sterke prestaties ook niet uitgenodigd voor de fotoshoot voor volgend seizoen. Dat zou kunnen impliceren dat hij deze zomer een miljoenenklapper maakt. Zijn verbintenis loopt medio 2024 af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *