Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord was niet zo goed, wij verpesten het zelf’

Feyenoord won gisteren met 3-2 van Olympique Marseille. Maar volgens Matteo Guendouzi heeft zijn Franse club nog alle kans om de finale van de Conference League te bereiken. Hij vindt dat ze de nederlaag volledig aan zichzelf te wijten hebben.

“We zijn nog steeds in leven”, vertelde Guendouzi na afloop aan Canal Plus. “Het is maar één doelpunt verschil en we weten dat het thuis een andere wedstrijd wordt. We maakten te veel individuele fouten, te veel technische fouten en we lieten geen goed beeld van onszelf zien. We hebben vanavond teleurgesteld, dus we zijn vastberaden o dat zondag en volgende week te herstellen.”

De middenvelder denkt dat er genoeg reden is om ervan uit te gaan dat zijn ploeg de return weet om te buigen. “Ondanks de zeer slechte wedstrijd die we vanavond speelden, hadden we nog kansen om te scoren, zelfs om terug te komen tot 3-3. Er was wat positiefs, maar er was ook veel negatiefs deze avond. We zullen weer hard moeten werken om ons voor te bereiden op de wedstrijd tegen Lyon.”

Het is heel makkelijk, volgens Guendouzi. “We hebben het onszelf vanavond moeilijk gemaakt. Feyenoord was eigenlijk helemaal niet zo goed, we hebben het gewoon helemaal verpest.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *