Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘United reserveert 65 miljoen voor Ajax-flitser Antony’

Erik ten Hag wil naar verluidt Antony meenemen naar Manchester United. De trainer krijgt naar verluidt een transferbudget van 250 miljoen euro om versterkingen van te halen en zou 65 miljoen euro hebben gereserveerd voor de transfer van Antony.

De Braziliaan ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam, waardoor Ajax hoog in de boom kan gaan zitten tijdens de onderhandelingen aankomende zomer. Het zal voor Antony echter wel belangrijk zijn om speelminuten te maken de komende maanden aangezien hij in beeld wil blijven voor het WK dat aan het einde van dit kalenderjaar in Qatar gespeeld wordt.

Ook voor Ajax zal 65 miljoen euro geen verkeerd bedrag zijn. Antony werd voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van São Paulo en ziet die investering dus mogelijk verdrievoudigen. De geschatte marktwaarde van Antony is op dit moment 35 miljoen euro.

De aanwezigheid van Ten Hag kan in het voordeel werken van United. De buitenspeler staat ook in de belangstelling van Manchester City en Bayern München, clubs met een abonnement op de Champions League. Aangezien het Miljardenbal ver weg is voor United, zullen The Red Devils andere troeven in moeten zetten om Antony te strikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *