Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Lisandro Martinez hoog op de lijst bij FC Barcelona’

Lisandro Martinez lijkt Ajax deze zomer te kunnen verlaten. De mandekker staat namelijk hoog op de lijst bij FC Barcelona. Dit weet El Mundo Deportivo te melden.

Martínez wordt door de clubleiding van FC Barcelona gezien als een transfertarget dat zowel qua transfersom als salaris in de lijn van het ‘nieuwe Barcelona’ past. De Spaanse krant merkt ook op dat er mogelijk een speler van Barcelona de omgekeerde weg kan bewandelen als onderdeel van de deal.

De mix van fysieke en technische kwaliteiten zou erg in de smaak vallen in Catalonië, schrijft Mundo Deportivo. Dat de Argentijn ook als linksback uit de voeten kan, maakt hem extra interessant voor de ploeg van Xavi Hernández. Daarmee haalt Barcelona niet alleen een vervanger/opvolger van Samuel Umtiti en Clément Lenglet in huis, het verzorgt ook een bruikbaar alternatief voor linksback Jordi Alba.

In Argentinië wordt Martínez vergeleken met landgenoot Javier Mascherano, die tussen 2010 en 2018 ook clubkleuren van FC Barcelona verdedigde. De vergelijking is inmiddels ook in Spanje aangekomen, waardoor Martínez grote schoenen heeft te vullen mocht het tot een transfer komen.

De 24-jarige verdediger ligt nog tot de zomer van 2025 vast in de Johan Cruijff ArenA. De Argentijns international noteert een transferwaarde van 32 miljoen euro. Ajax heeft dus genoeg ruimte om zijn centrale verdediger duur te verkopen. Of FC Barcelona ook het geld heeft om een megatransfersom af te tikken, is nog maar zeer de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *