Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Dusan Tadic heeft een soort van ‘Suarez-achtige’ reputatie

Dusan Tadic begint een naam voor zichzelf op te bouwen. Dit vindt scheidsrechter Bas Nijhuis. Volgens hem werkt het theatrale gedrag dat hij vertoond binnen de lijnen averechts tegen hem.

Tadic dacht tegen PSV in de bekerfinale een penalty te versieren, maar kreeg Danny Makkelie niet mee. Volgens Nijhuis is dat geen toeval. “We hebben het in het verleden met Suárez in Nederland gehad. Hij viel ook veel”, stelt de scheidsrechter in Vandaag Inside. “Op een gegeven moment heb je als scheidsrechter iets van: je moet wel écht geraakt worden voordat je nog een keer fluit. Dat krijg je op een gegeven moment als je het zo vaak doet.”

Nijhuis benadrukt dat Tadic wat hem betreft sowieso geen penalty verdiende tegen PSV. De aanvaller ging over het been van Joey Veerman, maar de scheidsrechter steunt hier de beslissing van collega Makkelie. “Ik vond dit echt prima. Lekker laten gaan. Kom op zeg.”

Volgens Nijhuis valt het gedrag van Tadic richting de scheidsrechters wel mee. “Als het loopt, hoor je hem helemaal niet. Als het tegenzit, hoor je hem wat vaker. Maar als ik fluit, weet hij dat het weinig zin heeft. Op een gegeven moment houdt hij ermee op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *