Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Steven Berghuis kreeg advies van Wijnaldum bij transfer naar Ajax

Steven Berghuis speelde vier seizoenen voor Feyenoord voordat hij deze zomer de gevoelige overstap maakte naar Ajax. Vandaag keert hij weer terig in De Kuip. In de bekerfinale die gespeeld gaat worden tussen Ajax en PSV. Hij blikt nog één keer terug op de overstap.

Zo vertelde Berghuis aan het Algemeen Dagblad dat het de kans om met Ajax in de Champions League te spelen niet aan zich voorbij wilde laten gaan. “Ik ben een jongen met ambitie uit Apeldoorn hè. Ik bedoel: we komen niet allemaal uit Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Als je in je geboortestad speelt, bij een grote club waar je al van jongs af aan zit, dan snap ik heel goed dat je een andere afweging maakt. Spelers zoals pak ‘m beet Justin Bijlow bij Feyenoord of Cody Gakpo bij PSV.”

“Ik heb het er ook met Georginio Wijnaldum over gehad tijdens het EK”, vertelde Berghuis verder. “Hij zei: ‘Als ze een ander voor jou kunnen halen, doen clubs het ook.’ Zo werkt het gewoon. Een carrière is kort, keuzes zijn cruciaal. Ik vind dat je daar ook zakelijk naar mag kijken. Als supporter kun je twintig jaar op de tribune zitten bij een club voor er Champions League voorbijkomt. Die tijd heeft een speler niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *