Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Alle keepers bij PSV moeten weg’

Als het aan voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos ligt dan zou PSV al haar keepers deze zomer van de hand moeten doen. Joël Drommel, Maxime Delanghe en Vincent Müller zijn allemaal niet sterk genoeg voor de club uit Eindhoven, denkt de oud-trainer en analist.

De Mos schuift aan bij het Algemeen Dagblad. “Alle keepers bij PSV moeten weg”, gaat de oud-trainer van start. “Mvogo gaat al, maar ik zou ook afscheid nemen van Drommel, Delanghe en Müller. Allemaal niet goed genoeg.”

Daarbij wijst De Mos ook naar het verleden. “PSV heeft een historie met Van Breukelen, Van Beveren en Gomes. Geen van die vier komt maar een klein beetje bij hen in de buurt en gaat daar ook niet komen. En als PSV bij de beste 32 van Europa wil horen, moet de club beginnen met het fundament”, aldus De Mos, die tussen 1993 en 1994 de leiding had bij PSV.

De oud-trainer reageert ook op het gerucht dat PSV geïnteresseerd is in Jasper Cillessen. “Alle ploegen die prijzen winnen, hebben goede keepers. Cillessen? Niet doen, altijd ziek, zwak of misselijk. Ik zou gaan voor een jonge doelman, met de potentie om absolute top te worden”, vervolgt hij. “Je moet zorgen dat je die via je netwerk vindt in Brazilië of Argentinië. Daar komen tegenwoordig goede keepers vandaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *