Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV in gesprek met Jasper Cillessen’

PSV wil proberen om Jasper Cillessen naar Eindhoven te halen. Volgens het Eindhovens Dagblad zoeken ze namelijk naar een ervaren eerste doelman.

Het matige seizoen van Joël Drommel zorgt ervoor dat PSV koste wat het kost een nieuwe keeper wil. Cillessen staat bovenaan het lijstje en de gesprekken tussen de Eindhovense club en de goalie uit Groesbeek zijn al begonnen. Recent zou er al ‘een eerste lijntje’ zijn uitgegooid en PSV heeft kenbaar gemaakt dat het serieus geïnteresseerd is in de 32-jarige Oranje-international.

Voorlopig is er nog geen sprake van onderhandelingen tussen PSV en Valencia, de club waar Cillessen op het tweede plan lijkt te zijn beland. De Eindhovenaren richten zich voorlopig op de speler zelf en naar verluidt staat hij niet onwelwillend tegenover een terugkeer in de Eredivisie. Mogelijk spelen de kansen op speeltijd richting het WK van 2022 daarbij een grote rol.

Cillessen staat nog tot medio 2023 onder contract in de Spaanse sinaasappelstad en dus hoeft PSV zeker geen clubrecord te breken om de doelman over te nemen. De afgelopen seizoenen is de Groesbeker echter niet altijd honderd procent fit gebleken. In januari raakte hij nog geblesseerd aan de kuit en daarvan is de doelman pas net weer hersteld.

PSV hoopt de onderhandelingen snel wat serieuzer te kunnen maken en is na een eventuele komst van de Gelderlander nog niet klaar op de keepersmarkt. Naar verluidt wil de club nóg een keeper, aangezien Vincent Müller en Yvon Mvogo allebei vertrekken en de Eindhovenaren drie volwaardige doelmannen willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *