Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Perr Schuurs is niet goed genoeg voor Ajax’

Ajax won dit weekend met veel moeite van Sparta. In de Johan Cruijff ArenA werd het 2-1. De analisten Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay zijn kritisch over het optreden van Perr Schuurs. Hij zou het niveau van de Amsterdammers niet aan kunnen.

Van Hooijdonk zag dat Ajax het moeilijk had tegen Sparta, maar weet dat ook enigszins aan het ontbreken van een aantal spelers. “Deze wedstrijden werden voor de winterstop elke keer 4-0 of 5-0. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat Ajax wat spelers miste. Ook zij worden dan minder. Blind stond naast Schuurs en Sparta liet Schuurs vrij. Schuurs heeft niet de autoriteit om het spel van daaruit te verdelen.”

De oud-spits van Feyenoord is van mening dat de oud-speler van Fortuna Sittard bepaalde kwaliteiten mist om voor Ajax te spelen. “Wij kijken nu naar het spel van Ajax. Ik ga niet per definitie zeggen dat het een slechte verdediger is, maar in dit Ajax moet hij meer de dingen doen waar hij niet zo goed in is.” Affelay sloot zich aan bij de woorden van Van Hooijdonk en trok een simpele conclusie over de 22-jarige verdediger. “Voor het niveau dat Ajax nastreeft, is hij gewoon niet goed genoeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *