Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Kylian Mbappe kan tekenbonus van 180 miljoen ontvangen’

Het Franse Paris Saint-Germain is bereid om tot het gaatje te gaan om sterspeler Kylian Mbappe te behouden. Zo kan hij een tekenbonus van maar liefst 180 miljoen euro tegemoet zien als hij zijn handtekening zet onder een nieuw contract. Hier maakt de Spaanse voetbalexpert Guillem Balagu melding van.

Het contract van de buitenspeler loopt over een paar maanden ten einde. Spaanse bronnen meldden onlangs dat Mbappé in financieel opzicht tot overeenstemming zou zijn gekomen met Real Madrid. Een netto jaarsalaris van 25 miljoen euro moet hem echter alsnog over de streep trekken om in Parijs te blijven. PSG, dat met Nasser Al-Khelaïfi een Qatarese eigenaar heeft, zet de Fransman onder druk om een nieuw contract te tekenen en minimaal te blijven tot na het WK in Qatar in november en december. Er lag al een tekenpremier van 150 miljoen euro, maar die zou volgens BBC nu zijn verhoogd met 30 miljoen.

Mbappé wordt vertegenwoordigd door zijn ouders, die het niet eens zijn over wat zijn volgende stap moet zijn. Indien hij bij Paris Saint-Germain blijft, zullen zijn belangenbehartigers vijftig miljoen euro aan commissie opstrijken van de steenrijke Franse grootmacht. Bij Real Madrid zijn ze ervan overtuigd dat ze volgend jaar de beschikking hebben over Mbappé, daar de Koninklijke een overeenkomst heeft. De interesse in Erling Braut Haaland is om die reden bekoeld. Transfermarktexpert Fabrizio Romano liet vorige week weten dat Mbappé zijn keuze gaat maken tussen PSG en Real Madrid, ondanks de interesse van Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *